15-03-2024 17:44:41 Son Güncelleme: 31-03-2024 14:29:41

GHH, Marubeni Dağıtım Güvencesiyle Türkiye'de

Madencilik ve tünel açma sektörlerinin önde gelen makine üreticilerinden Alman GHH; Türkiye operasyonları için Marubeni Dağıtım ve Servis ile anlaştı. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren dünyaca ünlü markaların temsilcisi Marubeni Dağıtım ve Servis, satış ve satış sonrası hizmetlerindeki katma değerli çözüm ortağı olma vizyonunu GHH için de uygulamaya başlıyor. Her iki şirketin büyüme hedefleriyle yapılan anlaşma kapsamında; Marubeni Dağıtım ve Servis Genel Müdürü Eşref Zeka; “GHH ile farklı ihtiyaçlara yönelik sağladığımız ürün çeşitliliğimizi her geçen gün artırıyoruz. Satış ve satış sonrası hizmetlerdeki güçlü kadromuz ve deneyimimizin katkısıyla bünyemize GHH’ı, yer altı madenciliğinin simge markalarından birini dahil etmenin gururunu yaşıyoruz” dedi. GHH Group CEO ve CFO’su Matthias von Buzay ise, “GHH olarak, Türkiye’de Marubeni Dağıtım ve Servis ile anlaşmaya varmaktan büyük mutluluk duyuyor, birlikte Türkiye pazarındaki konumumuzu güçlendirmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.
GHH, Marubeni Dağıtım Güvencesiyle Türkiye'de

Eşref Zeka: “GHH ile ürün çeşitliliğimizi her geçen gün artırıyoruz!”

 

Temsil ettikleri birbirinden güçlü markalara uçtan uca çözüm sunarak, katma değerli hizmetlerine yeni markaları eklediklerini belirten Marubeni Dağıtım ve Servis Genel Müdürü Eşref Zeka; “GHH ile farklı ihtiyaçlara yönelik sağladığımız ürün çeşitliliğimizi her geçen gün artırıyoruz. Satış ve satış sonrası hizmetlerdeki güçlü kadromuz ve deneyimimizin katkısıyla bünyemize GHH’ı, yer altı madenciliğinin simge markalarından birini dahil etmenin gururunu yaşıyoruz. Yer altı madenciliğindeki potansiyelin verimli ve sürdürülebilir büyümesine katkı sağlayacağımıza inanıyoruz” dedi.

 

Yükselen yer altı madencilik potansiyeliyle Türkiye, GHH’ın öncelikli pazarları arasına giriyor!

 

Ürünlerini, satış ve servis alanında geniş deneyime sahip Marubeni Dağıtım ve Servis ile müşterileriyle buluşturmaya karar veren GHH, deneyimli şirket için “İdeal Ortak” ifadesini kullanıyor. GHH Group CEO ve CFO’su Matthias von Buzay, “GHH olarak, Türkiye’de Marubeni Dağıtım ve Servis ile anlaşmaya varmaktan büyük mutluluk duyuyor, birlikte Türkiye pazarındaki konumumuzu güçlendirmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi. Marubeni Dağıtım ve Servis İş ve Maden Makinalarından Sorumlu COO Burçak Birand ise; “GHH ile iş birliği yapmaktan duyduğumuz heyecan, ülkemizin yükselen yer altı madencilik potansiyeli sayesinde işlerimizi büyütme ve güçlendirme stratejimizin yeni bir adımının gerçekleşmesinden kaynaklanıyor. GHH ile güçlü, verimli ve uzun soluklu bir ortaklığa imza attığımıza olan inancımızı, müşterilerimize sağladığımız hizmetlerle kanıtlayacağız” dedi.

 

Jeopolitik önemine ek olarak; bakır ve demir cevherleri, kömür ve kromun da bulunduğu çok sayıda maden kaynağına ve dünyanın en büyük bor yataklarına sahip olan Türkiye, küresel emtia pazarının önemli oyuncularından biri konumunda da yer alıyor. Türkiye’de önemli sayıda müşteriye ürün sağlayan, yakın zamanda Komatsu ailesinin bir parçası olmaya hazırlanan, Alman Makine üreticisi GHH, Marubeni Dağıtım ve Servis’in satış ve satış sonrası hizmetlerindeki güçlü ağına güveniyor.

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI