GÜNDEM HABERLERİ

 16. Solarex İstanbul kapılarını açıyor
4-5-6 Nisan 2024 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek 16. Solarex İstanbul, 500 global firmanın katılımı ve rekor sayıdaki salonları ile dünyanın en büyük 3. güneş fuarı olarak kapılarını açıyor.
Komatsu D85EXi-18 Akıllı Dozer ile yüzde 80'e varan verimlilik
İş makinalarının yeni çağında ayrıcalıklı hizmetler sunmasıyla dikkat çeken Komatsu, en yeni teknolojilerini müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor. Türkiye’de Marubeni Dağıtım ve Servis tarafından temsil edilen Komatsu, D85EXi-18 Akıllı Dozer modeliyle..
Çuhadaroğlu 70. yılını gala gecesi ile kutladı
Türkiye’nin ilk sanayi kuruluşlarından, dünya alüminyum sektöründe tasarım, üretim ve montaj yapan tek fima olan Çuhadaroğlu 70.yılını kutladı. İstanbul Swissôtel Bosphorus’da düzenlenen gecede, Türkiye’den ve dünyadan iş dünyasının liderleri, Çuhadaroğ..
 SOM Prefabrik Açılışı, Bakan Kacır’ ın  Katılımlarıyla Gerçekleşti
Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi, son derece coşkulu bir atmosferde 19 fabrikanın toplu açılış törenine ev sahipliği yaparak bölgede yeni bir dönemin başlangıcına tanıklık etti. Açılış töreni, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mehmet Fatih Kacır, Kır..
Eurasia Rail Fuarı için Yeni Tarih Belli Oldu!
Raylı sistemler sektörüne yönelik olarak Avrasya bölgesinin tek ve dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Eurasia Rail Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı için yeni tarihler açıklandı. Yaşanan deprem felaketinin ardı..
Prof Dr. Mehmet Tanyaş yazdı: “İnsani Yardım Lojistiği ve 6 Şubat 2023 Depremi”
Maltepe Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı ,Lojistik Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Tanyaş'ın "İnsani Yardım Lojistiği ve 6 Şubat 2023 Depremi " başlıklı yazısı
Güngör: “Deprem Haftası Önemli Bir Fırsat”
2000 yılından bu yana sektörüne farklı bir bakış açısı getirmiş, profesyonel kadrosu ve bilinçli yaklaşımı ile Türkiye’de lider acenteler arasına girmiş bir kuruluş olan Koçaslanlar Sigorta’nın Genel Müdürü Rasim Güngör, yaşanılan deprem felaketi sonrası,..
Pembe tasarımıyla giydirilen Mercedes-Benz Travego 16 2+1 Best Van Turizm’e teslim edildi
Best Van Turizm, filosuna yeni eklediği Mercedes-Benz Travego 16 2+1 ile meme kanseri ve erken tanı farkındalığına dikkat çekmeyi hedefliyor. Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda üretilen aracın teslimatı kapsamında Mercedes-Benz Türk Genel Müdürlük Kampüsü’nde ..
Muğla Kamil Koç’un tercihi  ödüllü MAN Lion’s Coach oldu
Şehirlerarası seyahat sektörünün güçlü firması Kamil Koç’un Muğla işletmecisi DG Otomotiv, filosunu “2022-Sürdürülebilir Otobüs Ödülü’ sahibi MAN Lion’s Coach ile güçlendirdi. Müşteri memnuniyeti temel alan kaliteli hizmet anlayışı ile kısa sürede bölgeni..
Yıldız Teknik Üniversitesi Sanal Kariyer Panayırı Etkinliği
Kariyer organizasyonlarıyla adını sıkça duyuran Yıldız İşletme Kulübü, çalışmalarına hızla devam etmektedir. Öğrencilerin, firmalarla online görüşme sağlayıp staj imkânı yakalayabileceği, eğlenceli söyleşilere katılabileceği ve daha birçok sürprizin olaca..
Yıldız Teknik Üniversitesi Digital Z Etkinliği
Yıldız Teknik Üniversitesi’nde kariyer organizasyonlarıyla adını sıkça duyuran Yıldız İşletme Kulübü, çalışmalarına hızla devam etmektedir. Yıldız İşletme Kulübü 30-31 Mart-1 Nisan tarihlerinde Digital Z etkinliği gerçekleştiriyor...
Decathlon ve Logo Yazılım, sanal olarak kapılarını Yıldız İşletme Kulübü’ne açtı
Yıldız İşletme Kulübü, Sanal Ayaküstü Kariyer etkinliği kapsamında üniversite öğrencilerine Türkiye'nin önde gelen firmalarını deneyimleme fırsatı sunuyor! Yıldız İşletme Kulübü’nün Sanal Ayaküstü Kariyer etkinliğinde geçtiğimiz hafta adresler Logo Yazıl..
İSTAB ile
İSTAB, İstanbul’un toplu taşımasında önemli bir paya sahip olan Öğrenci ve Personel Taşımacılığı sektör derneği olarak, dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Corona Virüsü -" Covid19 virüsü " tehdidine karşılık hükümet ve Sağlık Bakanlığı'nın aldığı tüm..
İSTAB:  Sektör
İSTAB, Çin’in Wuhan kentinde başlayan ve bütün dünyaya hızla yayılan ve ülkemizi de etkisi altına alan Covid19 virüsü ile ilgili olarak sektörde yaşanan ekonomik problemlerin giderilmesi ve sektörün ayakta kalabilmesi adına bazı taleplerinin hayat geçiril..
Elektrik-Elektronik Sektörünün  2019 İhracat Şampiyonları Belli Oldu
Bu yıl 6’sı düzenlenen Elektrik ve Elektronik İhracatçıları Birliği (TET) 2019 yılı İhracat Başarı Ödülleri, 26 Şubat Çarşamba akşamı sahiplerini buldu. Sektöründe 2019 yılında en çok ihracat yapan firma Vestel oldu. Sektörde en çok ihracat gerçekleştiren..
Turizm yatırımcılığının geleceği  TIF 2020’de konuşuldu
Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD), Türkiye turizmini yatırım ve finansman boyutunda bir üst noktaya taşımak için Turizm Yatırımları Forumu’nun (TIF) ikinci gününde yeni çağın yeni turizm ruhuna ve geleceğe odaklanıldı.
tesa ; TÜRKİYE’DE 25. YILINI KUTLUYOR...
Kendinden yapışkanlı ürün ve çözümlerde dünya lideri marka tesa Bant, ülkemizdeki 25. yılını kutluyor. Türkiye’yi, Doğu Avrupa Bölgesi içerisinde önemli büyüme noktalarından biri olarak seçen güçlü kuruluş, ülkemizdeki operasyonlarının yanı sıra Türk Cumh..
Bimsa SabancıDx oldu, Türkiye’nin dijital dönüşümünde rol modelliğe soyundu
Sabancı Holding, “Yeni Neslin Sabancı’sı” felsefesi ile başlattığı dijital dönüşüm sürecinde önemli bir adım daha attı. Sabancı Holding bünyesinde 43 yıldır teknoloji çözümleri üreten Bimsa, bundan böyle yeni nesil teknolojilere yatırım yaparak SabancıDx ..
Canan Duman’ın iş dünyasının geleceğine ışık tutan yeni kitabı  “İşin Geleceği Şimdi!” çıktı
Gelişen internet bağlantısı olanakları, dijital teknolojiler, yapay zekâ uygulamaları, aşırı verimli üretim teknikleri, gelişen lojistik olanaklar ve yeni finansal araçlarla artık herhangi bir ülkenin alelade bir kasabasından tüm dünyaya ürün satmak sırad..
Sertrans iyilik için koştu.
Ulusal ve uluslararası müşterilerine tedarik zinciri yönetiminde katma değerli lojistik hizmetler veren Sertrans Logistics, geçtiğimiz yıl şirket çalışanlarının katıldığı “Sertrans İyiliğe Koşuyor” projesine bu yıl da devam ediyor. Sertrans gönüllüleri pr..
Viessmann Group Türkiye’deki 25 yıllık varlığından aldığı güçle geleceğe yatırım yapıyor
Dünyanın yüz yıllık öncü iklimlendirme çözümleri üreticisi Viessmann Group, Türkiye’de faaliyetlerine başlamasının 25. yılını kutladı.
 16. Solarex İstanbul kapılarını açıyor
4-5-6 Nisan 2024 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştir..
Komatsu D85EXi-18 Akıllı Dozer ile yüzde 80'e varan verimlilik
İş makinalarının yeni çağında ayrıcalıklı hizmetler sunmasıyla dikkat çeken..
Çuhadaroğlu 70. yılını gala gecesi ile kutladı
Türkiye’nin ilk sanayi kuruluşlarından, dünya alüminyum sektöründe tasarım,..
 SOM Prefabrik Açılışı, Bakan Kacır’ ın  Katılımlarıyla Gerçekleşti
Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi, son derece coşkulu bir atmosferde 19 fa..
Eurasia Rail Fuarı için Yeni Tarih Belli Oldu!
Raylı sistemler sektörüne yönelik olarak Avrasya bölgesinin tek ve dünyanın..
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI