GÜNDEM HABERLERİ

Yassı çelikte gümrük vergilerine karşı güç birliği platformu kuruldu
Yassı Çelik Kullanıcıları Platformu Sözcüsü Ali Eren, “Yassı mamüle uygulanan gümrük vergisi; cari açık ve enflasyon yükseltici, piyasa bozucu, sektörler arası servet transferine yol açan bir yapısal bozukluktur. 15 bin ihracat mücahidi bu yükü kaldıramaz..
Doğtaş ve Kelebek bayilerinden ortak mesaj:  “Fark yaratmaya varız!”
Doğtaş, Kelebek Mobilya ve Kelebek Mutfak bayilerinden oluşan 600 kişi, 2014 değerlendirmelerinin yapıldığı ve markaların gelecek hedeflerinin konuşulduğu bayi toplantısında bir araya geldi.
Reis Gıda’dan,  ‘Anılardan Geleceğe Yerli Malı Haftası’ kutlandı
Reis Gıda tarafından ‘Anılardan Geleceğe Yerli Malı Haftası’ kutlandı. Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası, 12 ile 18 Aralık tarihleri arasında kutlanıyor. Reis Gıda, bu hafta nedeniyle, 18 Aralık tarihinde, Point Hotel Taksim’de bir etkinlik düzenlend..
INOVALIG İNOVASYON ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘Türkiye İnovasyon Haftası’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç ile TİM Başkanı Büyükekşi, İnovaLig İnovasyon Şampiyonları Ödül Töreninde ilk 3'e girenlere ödüller..
32 milyon dosya Turkcell’in  “Akıllı Depo”sunda
Fotoğrafları, videoları, müzikleri ve diğer tüm dosyaları güvenle saklayan Turkcell’in bireysel bulut servisi Akıllı Depo ilk yılında 1 milyonu aşkın kullanıcıya ulaştı. Tüm cihazlardan erişim, e-posta ve sosyal ağlar üzerinden paylaşım rahatlığı sunan; ü..
MICHAEL PAGE VERİLERİNE GÖRE TÜRKİYE’DE PARAKENDE SEKTÖRÜNDE İSTİHDAMIN DİNAMİK OLMASI ŞART
Türkiye’de perakende sektörü uluslararası şirketlerle etkileşimini arttırarak büyümeye devam ediyor. Perakende sektörü gelişirken diğer sektörlerin de büyümesi tetikleniyor.
Harvard’da MBA yapan tüm öğrenciler Turkcell’i ders olarak okuyacak
Turkcell’in hikâyesi, dünyanın en seçkin eğitim kurumlarından Harvard Business School tarafından “vaka incelemesi” olarak yayınlandı. İncelemenin yazarlarından Prof. Dr. Felix Oberholzer-Gee, rekabetin yüksek olduğu iletişim sektöründe Turkcell’in gösterd..
Turkcell’in iletişim sponsoru olduğu  “Perakende Günleri” başlıyor
Turkcell’in iletişim sponsorluğunu üstlendiği Perakende Günleri, 26-27 Kasım 2014 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek. İş dünyasının önde gelen isimlerinin ve sektör temsilcilerinin katılacağı organizasyonun en önemli k..
Osmanlı’dan günümüze çikolatanın  lezzetli tarihi kitap oldu
Türkiye’nin ilk çikolata tarihi kitabı ‘ÇUKULATA: Çikolatanın Yerli Tarihi’, 11 Kasım Salı günü (bugün) Pera Palace Hotel’de düzenlenen tanıtım gecesiyle kamuoyuna tanıtıldı. Kitap, Nestlé’nin desteğiyle Yapı Kredi Yayınları’ndan okuyucularla buluşmaya..
Faber-Castell’in noktalı Grip serisiyle yazı yazmak artık daha keyifli
Hayata ürünleriyle önemli dokunuşlar yapan Faber-Castell, Grip serisinin yorulmadan yazmayı sağlayan ergonomik üçgen gövdesi, farklı renk seçeneği, kurşun kalemleri, silgi ve kalemtıraşı ile 7’den 77’e herkesin vazgeçilmezi oluyor. Grip noktacıklarıyla el..
Oturduğunuz Koltuk Sizi Hasta Etmesin!
Ebola da dahil birçok virüs ve bakteri doğru hijyen malzemeleri kullanılmayan toplu taşıma araçları ile milyonlarca kişiye bulaşma riski taşıyor. Tıp çevrelerinde doğal antibiyotik olarak da nitelendirilen nano gümüş ile ise artık oturduğunuz koltuktan ba..
Kaya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kaya:
“Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) tarafından yapılan araştırmalar, iş kazalarının yüzde 50’sinin kolaylıkla önlenebilir kazalar olduğunu, yüzde 48’inin ise sistemli bir çalışma ile önlenebileceğini ortaya çıkardığını dile getiren Kaya Grubu Yönetim Kurul..
TÜRK TELEKOM GRUBU 2014 3. ÇEYREK OPERASYONEL VE FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI
Türk Telekom, 2014 yılı üçüncü çeyrek finansal ve operasyonel sonuçlarını açıkladı. Grup, yılın üçüncü çeyreğinde genişbantta ve mobilde abone kazanımını başarıyla sürdürürken, güçlü finansal sonuçlar elde etmeye devam etti. Grup gelirleri yıldan yıla ..
Turkcell’lilerin “Cebindeki Koç”: FitWell
Sağlıklı yaşamanın sırrı, kişiye özel beslenme ve doğru egzersiz programına sahip olmaktan geçiyor. Türkiye’den dünyaya açılan ve iOS 8 ile gelen “Sağlık” özelliği ile uyumlu ilk sağlıklı yaşam uygulamalarından FitWell, şimdi bu imkanı Turkcell’in desteği..
Faber-Castell’e Kristal Elma’da 3 Ödül
Türkiye’de kalem denince ilk akla gelen ve bir geleneğe dönüşen ADEL Kalemcilik’in markalarından Faber-Castell, Kristal Elma Yaratıcılık Festivali’nde 3 ödül birden kazandı.
VODAFONE TÜRKİYE’DEN 200 MİLYON TL’NİN ÜZERİNDE MAĞAZA YATIRIMI
Dijital Dönüşüm Hareketi programı kapsamında “Mükemmel Müşteri Deneyimi için Hizmet” alanına kesintisiz yatırım yapan Vodafone, Türkiye’nin 81 ilinde perakende yüzünü yeniliyor. Vodafone Grubu’nun global tasarımını Türkiye’ye taşıyan şirket 1.200’den fa..
Adel’in renkli hikâyesi, 45. yılını kutluyor
Türkiye’de kalem denince ilk akla gelen ve bir geleneğe dönüşen Adel Kalemcilik, hayallerini şekillendirip renklendirerek iz bırakmak isteyen herkesin hayatında olmak vizyonu ile 45 yılı geride bırakmanın gururunu yaşıyor.
Türk Telekom, Türkiye’yi  Girişimcilik Merkezi Yapacak
Türk Telekom’un bu yıl ilkini gerçekleştirdiği PİLOTT Girişimcilik Zirvesi, Türkiye ve dünyanın önde gelen girişimci ve yatırımcılarını bir araya getirdi. Türkiye’de ilk kez özel sektör bünyesinde hayata geçirilen girişimleri hızlandırma programı PİLOTT k..
Eğitim sektörü “güvenli liman” gözde mesleklerde teknoloji baş rolde
Türkiye'nin mavi yaka ve ara kademede lider insan kaynakları sitesi Eleman.net'in 15- 25 yaş arasında 700 bin aday üzerinde gerçekleştirdiği araştırmaya göre, genç kuşak kariyer planlamasında eğitim sektörünü “güvenli liman” olarak görüyor. Adaylar eğitim..
 16. Solarex İstanbul kapılarını açıyor
4-5-6 Nisan 2024 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştir..
Komatsu D85EXi-18 Akıllı Dozer ile yüzde 80'e varan verimlilik
İş makinalarının yeni çağında ayrıcalıklı hizmetler sunmasıyla dikkat çeken..
Çuhadaroğlu 70. yılını gala gecesi ile kutladı
Türkiye’nin ilk sanayi kuruluşlarından, dünya alüminyum sektöründe tasarım,..
 SOM Prefabrik Açılışı, Bakan Kacır’ ın  Katılımlarıyla Gerçekleşti
Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi, son derece coşkulu bir atmosferde 19 fa..
Eurasia Rail Fuarı için Yeni Tarih Belli Oldu!
Raylı sistemler sektörüne yönelik olarak Avrasya bölgesinin tek ve dünyanın..
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI