26-06-2014 12:12:03 Son Güncelleme: 14-08-2014 00:34:03

Ankara’nın ilk GO yakıt istasyonu açıldı

Yüksek yakıt ve hizmet kalitesi, özgün özellikleri ile akaryakıt sektöründe yeni bir dönem başlatan yeni nesil GO yakıt istasyonları, Türkiye’nin dört bir yanında birbiri ardına açılmaya devam ediyor. Akaryakıt sektörünün genç ve dinamik markası GO’nun Ankara’daki ilk yakıt istasyonu Batıkent’te açıldı.
Ankara’nın ilk GO yakıt istasyonu açıldı

 

Türkiye enerji sektörünün “tek çatı altında komple çözümler sunan” kuruluşu İpragaz’ın akaryakıt sektöründeki genç ve dinamik markası GO, yüksek standartlardaki, kaliteli, eşit ve çevreye duyarlı hizmet yaklaşımı, üstün nitelikli yakıt çeşitleriyle fark yaratıyor, akaryakıt sektöründe yeni bir devir başlatıyor. Tüm bu eşsiz özellikleriyle GO ayrıcalıklarını, şimdi de Ankara’ya taşıyor. Ankara’daki ilk yeni nesil GO yakıt istasyonu, düzenlenen törenle Batıkent’te, İnönü Mahallesi, 1750. Sokak üzerinde açıldı. GO bayisi Aslanlar Petrol yetkilileri Doğan Aslan, Hakan Aslan ve Serkan Aslan’ın evsahipliğinde düzenlenen törene, SHV Enerji Yönetim Kurulu Üyesi, Orta ve Doğu Avrupa ve Asya Grup Başkanı ve İpragaz’ın CEO’su Selim Şiper, İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay ile birlikte İpragaz ve GO yöneticileri katıldılar. Ankara’daki ilk GO yakıt istasyonu açılışına, Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Ato Başkanı Salih Bezci de katılarak, kısa konuşmalar yaptılar. Mobil Oil Türk A.Ş. Genel Müdürü Michel Gouzerh’in yanı sıra üst düzey yöneticilerin de katıldığı açılış törenine, iş dünyası ve sektör temsilcileri ile vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdiler.

GO, akaryakıt sektöründe büyümesini sürdürüyor

GO’nun sektördeki en genç marka olmasına karşın, kısa sürede yakaladığı başarıya dikkat çeken vurgulayan SHV Enerji Yönetim Kurulu Üyesi, Orta ve Doğu Avrupa ve Asya Grup Başkanı ve İpragaz’ın CEO’su Selim Şiper; “GO, gelenekselin, alışılagelmişin dışında, birçok özgün ve önemli özellikleri bünyesinde barındırıyor. Özgün özellikleri ile Türkiye akaryakıt sektöründe birçok açıdan artık yeni bir dönem başlattı” dedi. GO’nun üstün hizmet ve ürün kalitesi sunduğuna değinen Şiper, “GO’nun hizmet verdiği noktalarda kısa sürede ulaştığı sürekli müşteri oranı çok yüksek. Bu da başta sunduğumuz adil, üstün hizmet ve yüksek standartlardaki yakıt çeşitlerimiz olmak üzere GO’nun ortaya koyduğu tüm yaklaşımların ne kadar doğru ve iyi olduğunu somut bir kanıtıdır” diyerek, yeni nesil GO yakıt istasyonlarının birbiri ardına açılmaya devam edeceğini belirtti.

 “Bayi Dostu BADO’nun hiçbir sektörde benzeri yok”

Yarattıkları özgün BADO felsefesinin önemine ve sunduğu benzersiz avantajlara değinen Eyüp Aratay ise; “Bayi Dostu BADO, GO’nun akaryakıt sektörüne getirdiği ilklerden biri ve en önemlisi. Bizim geliştirdiğimiz ve sadece GO’da olan bir felsefe. Sadece akaryakıtta değil, hiçbir sektörde bir benzeri yok. BADO, ‘kazan kazan’ ilkesiyle; sadece tek bir tarafın kazanacağı değil, daima adil şartlar ne gerektiriyorsa, o çerçevede iki tarafın da kazanacağı bir iş modeli demek” şeklinde konuştu.

 

GO ve Mobil 1, üstün performans ve kalite gibi ortak değerleri paylaşıyorlar

Dünyanın sentetik yağ üretiminde teknoloji lideri ve en prestijli markası Mobil 1’in GO yakıt istasyonlarında müşterileri ile buluşması nedeniyle açılışa üst yönetim kadrosu ile birlikte katılan Mobil Oil Türk A.Ş. Genel Müdürü Michel Gouzerh; “GO yakıt istasyonları ve Mobil 1 markası, üstün performans ve yüksek kalite gibi ortak değerleri paylaşıyor. Başarılı işbirliğimizin Türkiye’de hızla yaygınlaşan GO markası ile büyüyerek devam etmesini diliyorum” dedi.

 “GO’nun Ankara’daki ilk bayisi olmak onur verici”

GO’nun Ankara’daki ilk yakıt istasyonu olan Aslanlar Petrol adına konuşan Hakan Aslan da, böylesine değerli bir markanın temsilcisi olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Aslan, “GO, her açıdan farklı, özgün ve kaliteli bir marka. GO’nun tüm bu ayrıcalıklarını Ankara’ya ilk taşıyan bayi olmak, bu üstün hizmet ve yakıt kalitesini Başkentliler ile tanıştırmak, bizler için ayrı gurur kaynağı. Başta konsepti, yakıt ve hizmet kalitesi olmak üzere birçok özelliği ile GO, gerçekten de sektörde fark yaratıyor. Bayi Dostu BADO felsefesi de, bizler için gerçekten de çok önemli avantajlar sunuyor” dedi.

GO, özgün tasarımında renklerini yollardan aldı

Türkiye LPG pazarının ‘Mavi Dev’i İpragaz’ın, “tek çatı altında komple çözümler sunan” bir enerji şirketine dönüşümünde atılan son ve önemli adım olan GO, özgün birçok özelliğiyle de sektörde yeni bir dönem başlatıyor. Uzun ve titiz bir hazırlık döneminin ardından hayata geçirilen GO renklerini, hizmet vereceği yollardan aldı. Temel renkleri trafik lambasının ilerlemeyi simgeleyen yeşilinden ve tüm yolları kaplayan asfalt grisinden alan GO, pompasından marketine kadar her noktasında özgün tasarımlara sahip.

GO’da adil ve kaliteli hizmet

Kurumsal aydınlatması LED’lerle gerçekleştirilen GO istasyonlarında %56 elektrik tasarrufu ve daha az karbon salınımı sağlanıyor. GO istasyonlarında akıllı su kullanımı ile ekolojik hassasiyetler öne çıkarken, Türkiye’de bir ilk olan özel geri dönüşüm üniteleri ile de geri dönüşüme doğrudan katkı sağlanıyor. “Tüketicisine saygılı ve eşit hizmet götürme” temel felsefesi ile yola çıkan GO’nun market alanında, seçkin markalardan oluşan ürünler, ideal yerleşim ve tazelik garantisi ile sunuluyor. GO Market’te çok amaçlı kullanılabilen interaktif alanlar ve çocukların ebeveynleri ile birlikte girebilecekleri aile tuvaletleri de bulunuyor. Burada da yüksek teknoloji ile su ve elektrik tasarrufu sağlanıyor. GO istasyonlarında, dünyanın en prestijli sentetik yağ üreticisi Mobil 1 de tüketicisiyle buluşuyor.

Kaliteli, ekonomik ve yüksek performanslı yakıtlar

GO istasyonlarında sunulan ENO serisi yakıtlar ile bir performans yakıtından beklenilen her şey karşılanıyor. ENO serisi benzin ve dizeller; özel geliştirilmiş yakıt katkıları sayesinde, düzenli kullanımda araç motorlarını başarıyla temizliyor. GO’nun ENO serisi yakıtları, katkısız yakıtlara kıyasla; yakıt tüketimini düşürüyor, araç ömrünü uzatıyor, bakım giderlerini azaltıyor ve motor performansını arttırıyor. Türkiye’de ilk LPG dolum tesisini kuran, ilk resmi otogaz istasyonunu açan İpragaz’ın 50 yılı aşkın deneyimi ve bilgi birikim ile geliştirilen İpragaz; GO istasyonlarında müşterilerinin yüksek performanslı ve ekonomik LPG talebini de tam anlamıyla karşılıyor.

 

 

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI