04-04-2024 12:25:19 Son Güncelleme: 04-04-2024 12:32:19

TotalEnergies İstasyonlarında Club üyelerine 75 TL yakıt puan hediye

TotalEnergies İstasyonları, müşteri deneyimi iyileştirilen ve müşteriye özel avantajların sunulduğu Club TotalEnergies üyelerine özel kampanya hazırladı. 4-15 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli kampanya kapsamında TotalEnergies İstasyonlarında tek seferde ve farklı günlerde yapılacak ikinci 1.250 TL ve üzeri akaryakıt alışverişine 75 TL Club TotalEnergies yakıt puanı hediye ediliyor.
TotalEnergies İstasyonlarında Club üyelerine 75 TL yakıt puan hediye

Club TotalEnergies mobil uygulamasını indirip, üyelik oluşturan kullanıcıların farklı günlerde ve tek seferle ikinci 1.250 TL ve üzeri akaryakıt alışverişi yapmalarının ardından üyelik hesaplarına 75 TL Club TotalEnergies yakıt puan yansıtılıyor. Fiş ile puan yükleme işlemlerinin de geçerli olacağı kampanyada kazanılan yakıt puanın kullanılabilmesi için TotalEnergies İstasyonlarında yakıt alımı öncesi Club TotalEnergies mobil uygulaması üzerinden oluşturulan QR kodu ya da uygulamaya kayıtlı cep telefonu numarası üzerinden puan harcama talebi, ön saha satış görevlisine iletilmesi gerekiyor. Puan harcama işlemi ile gerçekleştirilen yakıt alımları kampanyaya dahil değilken ayrıca yakıt alımı sonrasında iletilecek puan harcama talebi de işleme alınamayacak.

 

Kampanyaya ilişkin detaylı bilgiye https://www.totalenergiesistasyonlari.com.tr/kampanyalar/ adresinden ve Club TotalEnergies mobil uygulamasından ulaşılabilir.

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI