GÜNDEM HABERLERİ

BİLGİ ÇAĞININ HAM MADDESİ VERİ İLE
STM geliştirdiği büyük veri ve veri analitiği uygulamaları yanında siber güvenlik çözümleri ile, şehirlerin akıllı ve daha güvenli hale getirilmesine katkı sağlıyor.
İnovaLİG 2016 ve İnovasyon şampiyonları ödülleri sahiplerine kavuştu
Türkiye İhracatçılar Meclisi ve AtKearney işbirliği ile gerçekleştirilen İnovaLİG 2016 finalistleri ve Türkiye’nin İnovasyon şampiyonları, 10 Aralık Cumartesi günü açıklandı.
Reklam sektöründeki 30 yıllık dev ortaklık, el sıkışarak bitti
Türkiye reklam sektörünün duayen ismi Osman Uslu, dört büyük iletişim şirketindeki yüzde 49’luk hissesini global dev Publicis'e satarak devretti. Uslu, açıklamasında, “Bu satış, Publicis’in Türkiye’ye olan inancını gösteriyor. Bu ay sonunda tüm görevlerim..
Türkiye İnovasyon Haftası, İstanbul Kongre Merkezi’nde başlıyor
Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde Türkiye İhracatçıları Meclisi’nin (TİM) sürdürülebilir kalkınma yolunda yenilikçi çalışmaları desteklemek amacıyla düzenlediği 5. Türkiye İnovasyon Haftası, 8 Aralık Perşembe günü (yarın) İstanbul Kongre Merkezi’nde ba..
resim yok
Voith kısa süre önce Malezya’daki bir demir cevheri dağıtım merkezi için 36 hidrolik kaplini teslim etti. Bu kaplinler 2014 yılından itibaren BEUMER Group tarafından tedarik edilen 16 bant konveyörün tahriklerinde kullanılacak. Bant konveyörlerin her biri..
Mustafa Koç son yolculuğuna uğurlandı
Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, son yolculuğuna uğurlandı.
KOÇ HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUSTAFA KOÇ VEFAT ETTİ
KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkanı merhum Mustafa V. Koç’un cenazesi 24 Ocak 2016 Pazar günü öğle namazını müteakip Altunizade’deki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii’nden kaldırılacak ve Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki Aile Kabristanı’na..
Rusya’nın, Türkiye’ye karşı  ekonomik tedbirleri ne kadar etkili olacak?
Türkiye’nin Rusya’nın jetini düşürmesinin ardından, Rusya,Türkiye’ye karşı ekonomik tedbirler açıklamaya başladı. Coface, Rusya ve Türkiye arasındaki ekonomik ilişkilerde yaşanacak değişimin etkilerini yorumladı. Rusya ile ticaret yapan firmaların bu döne..
Başakşehir Living Lab, İnovasyon Haftası’na katılıyor
Başakşehir Living Lab, “Türkiye İnovasyon Haftası İstanbul” etkinliğinde yenilikçi ürünleriyle gövde gösterisine hazırlanıyor. 3-5 Aralık tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde kapılarını açacak olan etkinlikte; birbirinden yenilikçi projelerin sahipler..
Türkiye Rusya arasındaki krizin ekonomiye etkisi ne olacak
Saxo Bank Emtia Strateji Müdürü Ole Hansen ve Ünlü Stratejist Cüneyt Paksoy, Türkiye ve Rusya arasında yaşanan krizin piyasalar üzerindeki etkisini değerlendirdi.
CGN GLOBAL’İN TÜRKİYE’DEKİ İLK DURAĞI MANİSA
1995 yılında Chicago’da kurulan ve ABD, Çin, Hindistan ve Avrupa’da Fortune 500 şirketlerinin büyük bir çoğunluğu ile kobilere yönetim danışmanlığı hizmetleri sunan CGN Global, Türkiye’de düzenleyeceği roadshow’un ilk durağı olarak Manisa’yı seçti. 9 Ar..
İÇDAŞ 384 kişiyi meslek sahibi yaptı
Çanakkale Biga’da çelik, enerji, tersane ve lojistik alanında hizmet veren İçdaş Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi A.Ş. (İÇDAŞ) mesleki eğitim ve eğitimli iş gücüne verdiği önemi uygulanan projelerle ortaya koyuyor. ISO 500 sıralamasında Türkiye’nin 6..
VOTORANTİM CIMENTOS’UN 140 MİLYON EURO DEĞERİNDEKİ YENİ ÇİMENTO FABRİKASININ TEMELİ ATILDI
Dünyanın en büyük çimento üreticilerinden biri olan Brezilya merkezli Votorantim Cimentos’un Sivas’a kuracağı 140 milyon Euro değerindeki yeni çimento fabrikasının temeli atıldı. Sivas’a yapılan en büyük özel sektör yatırımı olan yeni çimento fabrikas..
TÜRKİYE’NİN İHRACAT ŞAMPİYONLARI LİSTESİNE KOÇ TOPLULUĞU DAMGASINI VURDU
Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) düzenlediği İhracat Şampiyonları Ödül Töreni’nde bu yıl da gelenek bozulmadı. 2014 yılında en fazla ihracat yapan ilk 10’un 4’ü Koç Topluluğu Şirketleri’nden oluştu. 1’inci Tüpraş, 2’nci Ford Otosan, 6’ncı Arçelik, 7..
TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu’nun 9. Cumhurbaşkanı Sn. Süleyman Demirel için başsağlığı mesajı
TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu; 9. Cumhurbaşkanı Sayın Süleyman Demirel'in vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayınladı.
resim yok
YILDIRIM Grup’un 2 iştiraki Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan 2014 yılının en fazla ihracat yapan ilk 100 firması listesinde yer buldu. Listede Gemlik Gübre 21’inci, Eti Krom 83’üncü sırada yer aldı.
Tam 30 yıldır “Notebook Toshiba’dır”
Toshiba Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri Türkiye Distribütörü TNB A.Ş.’, Istanbul Soho House’da gerçekleştirdiği etkinlikte Toshiba’nın yeniliklerini duyurdu. Aynı zamanda Toshiba’nın dizüstü bilgisayar endüstrisindeki 30. yılı da kutlandı...
İstanbullular’a arabayı garajda bıraktıracak araştırma
İstanbul’da toplu ulaşımla günde 6 milyon yolculuk yapılıyor. Günde 3,5 milyon kişiyi taşıyan İETT’nin son araştırması, çevreye duyarlı İstanbullular’a araçlarını garajda bıraktıracak. “Çevre benim için önemli değil, bütçemi düşünürüm” diyenler de araştır..
TÜRKONFED’in YENİ BAŞKANI TARKAN KADOOĞLU OLDU
Tarkan KADOOĞLU, kuruluşunda aktif rol aldığı ve 10 yıldır yönetiminde bulunduğu ve Başkan Yardımcılığı görevini üstlendiği TÜRKONFED’in 23 Mayıs 2015’teki 11. Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.
 16. Solarex İstanbul kapılarını açıyor
4-5-6 Nisan 2024 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştir..
Komatsu D85EXi-18 Akıllı Dozer ile yüzde 80'e varan verimlilik
İş makinalarının yeni çağında ayrıcalıklı hizmetler sunmasıyla dikkat çeken..
Çuhadaroğlu 70. yılını gala gecesi ile kutladı
Türkiye’nin ilk sanayi kuruluşlarından, dünya alüminyum sektöründe tasarım,..
 SOM Prefabrik Açılışı, Bakan Kacır’ ın  Katılımlarıyla Gerçekleşti
Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi, son derece coşkulu bir atmosferde 19 fa..
Eurasia Rail Fuarı için Yeni Tarih Belli Oldu!
Raylı sistemler sektörüne yönelik olarak Avrasya bölgesinin tek ve dünyanın..
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI