GÜNDEM HABERLERİ

EGD Trakya Buluşmalarının rotası bu sefer Edirne Saros Körfezi oldu
Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD)’nin Anadolu Buluşmaları çerçevesinde 15-16 ve 17 Mayıs 2015 tarihlerindeki rotası bu sefer Trakya oldu. Edirne Genç İşadamları Derneği’nin organizasyonu ile gerçekleştirilen Trakya Buluşmaları kapsamında Enez’de “Saros..
Geleceğin Liderlerini Yetiştiren Boğaziçi Üniversitesi’nde Liderlik Zirvesi için Geri Sayım Başladı!
Alanlarında fark yaratan vizyoner liderler, 27 Mayıs tarihinde Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenecek Liderlik Zirvesi’nde buluşuyor. Boğaziçi Üniversitesi, Albert Long Hall’de gerçekleşecek etkinlik ile Tü..
HAZIR BETON SEKTÖRÜ İSTANBUL’DA BULUŞUYOR
Avrupa Hazır Beton Birliği’nin (ERMCO) 2015 Kongresi İstanbul’da düzenlenecek. Toplantıya Türkiye Hazır Beton Birliği ev sahipliği yapacak.
İhracatın şampiyonları Vestel, Arçelik ve Habaş oldu
Türkiye’nin toplam ihracatının yüzde 30’unu gerçekleştiren altı birliği bünyesinde barındıran ve 2014 yılında 43,6 milyar dolarlık ihracat gerçekleştiren İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri “İMMİB” bu başarıya imza atan yıldız şirketlerini ödü..
resim yok
Adel Kalemcilik‘in Faber-Castell markasıyla hayata geçirdiği “Tek Çizgide Hayallerim” projesiyle gençler, ellerini kağıttan kaldırmadan hayallerini çizdiler. 6 bölgede, 14 ilde, 24 üniversitede okuyan yaklaşık 5000 öğrencinin katıldığı projede çizimler; b..
EGD Kartepe Ekonomi Zirvesi gerçekleştirildi.
Ekonomi Gazetecileri Derneği'nin (EGD) bu yıl 11'incisini düzenlediği Kartepe Ekonomi Zirvesi'nde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Dünyada ve Türkiye'de Ekonomik Görünüm" başlıklı bir sunum yaptı...
YouTube Academy 2015 başlıyor
20 Mart’ta start alacak YouTube Academy 2015, online içerik üreticilerine YouTube’da öne çıkma konusunda ihtiyaç duydukları her türlü bilgi ve ipucunu sunmayı hedefliyor.
Google Bilim Fuarı 2015e Başvurular Başladı
“Bilimin temelinde gözlem ve deney yapmak, cevabı bilinmeyen soruları keşfetmek, problemleri çözme merakı, öğrenmeye ve her zaman yeniden denemeye devam etmek yatıyor.
DOĞUŞ GRUBU’NDAN ŞANLIURFA’YA EĞİTİM ALANINDA BİR KATKI DAHA...
Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarından Doğuş Grubu, eğitime destek yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek Şanlıurfa’da Ayhan Şahenk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yapımını gerçekleştirdi. Şanlıurfa Valiliği’nin ev sahipliğinde 5 Mart Perşembe gü..
Kordsa Global 2014’te karını yüzde 145 artırdı
Dünyanın lider naylon 6.6 ve polyester endüstriyel iplik, kord bezi ve tek kord üreticisi Kordsa Global, karını 2014 yılında geçen yıla göre yüzde 145 artırdı. Kordsa Global’in cirosu 1.702 milyon TL’ye ulaştı. Firmanın net karı 95 milyon TL olarak gerçek..
Beton Sektörünün Büyük Buluşması:  “Beton 2015 Fuarı”
Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık: “Türkiye yıllık 100 milyon metreküp üretimi ile Avrupa’nın lideri konumundadır. Sektörümüz 2015 yılında ise %5 oranında büyüyecektir.” Türkiye Hazır Beton Birliği, sektörün en önemli buluşmas..
Graf von Faber-Castell YILIN KALEMİ 2015 “SANSSOUCI POTSDAM”
Graf von Faber-Castell’in sınırlı sayıda üretilen ve 2003 yılından itibaren gelenek haline gelen “Yılın Kalemi” serisi, bu sene Alman Kralı II. Frederich’in çizdiği mimari planlar doğrultusunda inşa edilen Almanya’nın kuzeyinde bulunan, 1918’e kadar Prusy..
TİSK, İŞ DÜNYASINI “NİTELİKLİ GENÇ İSTİHDAM” İÇİN BİR ARAYA GETİRİYOR
Gençlere iş başında eğitim fırsatları sunan ve istihdamın artırılmasını teşvik eden Küresel İşbaşında Eğitim Ağı’nın (GAN) ulusal çapta ilk uygulaması TİSK’in önderliğinde Türkiye’de kuruluyor 25 Şubat’ta Antalya’da 19 dev şirketin CEO’larının atacağı im..
Beton Sektörünün Büyük Buluşması:  “Beton 2015 Fuarı”
Türkiye Hazır Beton Birliği, sektörün en önemli buluşması olan Beton Fuarı’nın yedincisini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hazır beton, çimento, agrega ve inşaat sektörlerini bir araya getirecek olan Beton 2015 Fuarı, 19 – 21 Şubat 2015 tarihleri arasında ..
Dünya Devi Ideal Standard ile Ece Holding “Ortak Oldular”
Yapı sektörünün lider firması ECE Holding ile 200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri firması Ideal Standard International, süregelen iş birliklerini bir adım daha ileriye taşıyarak, Türkiye faaliyetlerini Ideal Standard Yapı Malz..
 Avaya Engagement Turu Türkiyede Başladı
Avaya, Çin, Rusya, BDT, Hindistan, Afrika, Orta Doğu ve Türkiye'deki müşteri ve iş ortaklarıyla bir araya geliyor. Yeni bulut tabanlı çözümler ve hizmetler daha yakın ve fazla müşteri deneyimi sağlıyor.
Yassı çelikte gümrük vergilerine karşı güç birliği platformu kuruldu
Yassı Çelik Kullanıcıları Platformu Sözcüsü Ali Eren, “Yassı mamüle uygulanan gümrük vergisi; cari açık ve enflasyon yükseltici, piyasa bozucu, sektörler arası servet transferine yol açan bir yapısal bozukluktur. 15 bin ihracat mücahidi bu yükü kaldıramaz..
Komatsu D85EXi-18 Akıllı Dozer ile yüzde 80'e varan verimlilik
İş makinalarının yeni çağında ayrıcalıklı hizmetler sunmasıyla dikkat çeken..
Çuhadaroğlu 70. yılını gala gecesi ile kutladı
Türkiye’nin ilk sanayi kuruluşlarından, dünya alüminyum sektöründe tasarım,..
 SOM Prefabrik Açılışı, Bakan Kacır’ ın  Katılımlarıyla Gerçekleşti
Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi, son derece coşkulu bir atmosferde 19 fa..
Eurasia Rail Fuarı için Yeni Tarih Belli Oldu!
Raylı sistemler sektörüne yönelik olarak Avrasya bölgesinin tek ve dünyanın..
Prof Dr. Mehmet Tanyaş yazdı: “İnsani Yardım Lojistiği ve 6 Şubat 2023 Depremi”
Maltepe Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı ,Lojist..
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI