Akaryakıt ve LPG ekipmanları sektörünün çatı kuruluşu ALDED, 2007 yılından bu yana faaliyetlerini başarıyla sürdürerek sektörün gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor.
Akaryakıt ve LPG ekipmanları sektörünün çatı kuruluşu ALDED, 2007 yılından bu yana faaliyetlerini başarıyla sürdürerek sektörün gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor. Dernek, 11. Olağan Genel Kurulu’nu dernek merkezinde üyelerin katılımıyla tamamladı.
Genel kurulda, üyelerin oybirliğiyle yeni yönetim kurulu belirlendi. Seçilen isimler şöyle:
Ertüm Tüfekçi (Tora Petrol)
Murat Atasoy (Vonoz Enerji)
Kemal Kolik (Tekser)
Burak Bahadır Özyuva (Yenen)
Tüten Aluç (İnterpet)
Yeni yönetim dönemi kapsamında, TS 12820, TS 11939 ve LPG UTTS standartları gibi kritik başlıklarda alt çalışma gruplarının kurulması ve sektör rehberlerinin hazırlanması kararlaştırıldı. Bu adımlar, sektörün standartlarını yükseltmek ve paydaşlar arası iş birliğini güçlendirmek amacıyla atılacak.
ALDED çatısı altında faaliyet gösteren üyeler, sektörün üretim, mühendislik, tedarik, montaj ve servis zincirinin her aşamasında kritik roller üstlenen öncü firmalardan oluşuyor. İşte güncel üye listesi:
2A , AKSİS , ELAFLEX , EUROPUMP , GASGRUP , İNTERPET ,İRM DİJİTAL , KRONOS ENERJİ, MEKSER, MEPSAN, ONRAY, RM İSTANBUL, SOCOMEX, TEKSER, TORA , VONOZ ENERJİ , YENEN
ALDED, yeni yönetimle birlikte sektörün sürdürülebilir büyümesine yönelik yenilikçi projelere odaklanmayı hedefliyor. Daha fazla bilgi için ALDED resmi sitesi’ni ziyaret edebilirsiniz.
Yönetim Kurulu | Akaryakıt, LPG ve Doğalgaz Ekipmancıları Derneği